GPS koordinate objekta:   LAT: 46.397189  LON: 16.406109
 
Opis lokacije

 

MANIFESTACIJA JE OTKAZANA ZBOG NASTALE SITUACIJE S VIRUSOM COVID-19!

Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve“  dana 19.04.2020. godine organizirat će sportsko-rekreacijsku manifestaciju pod nazivom BIMEP 2020. Manifestacija će trajati od 9,00 do 18,00 sati.

Kao i prijašnjih godina, očekujemo da će se na biciklijadu uključiti veći broj obitelji s djecom, učenika osnovnih i srednjih škola, članova biciklističkih klubova, članova raznih drugih udruga, rekreativaca i dr.

Vidljivo je da se broj učesnika u manifestaciju iz godine u godinu povećava, što je jedan od pokazatelja da je BIMEP kvalitetna i zanimljiva sportsko-rekreacijska manifestacija koja svake godine privlači sve više zaljubljenika u biciklizam i pobornika zdravog načina života, te je postao svojevrstan međimurski brand koji je zbog svoje posebnosti prešao granice Međimurja. Nas kao organizatore posebno veseli stalni porast sudionika, kako onih iz Međimurske županije, tako i onih iz drugih država i županija, pa je na ovogodišnjem BIMEP-u sudjelovao veći broj biciklista iz Republike Slovenije, Austrije, Italije i Republike Mađarske, te iz Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Sisačko Moslavačke, Zadarske, Istarske, Zagrebačke županije i Grada Zagreba. Kao potvrda da je BIMEP stvarno jedna kvalitetna manifestacija, vidljivo je po brojnim komplimentima upućenim od strane gostiju i njihovoj odluci da se BIMEP više ne propušta.

Osim Međimurskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, koji je organizator i Međimurske županije, koja je pokrovitelj, u organizaciju manifestacije uključili su se i: Turistička zajednica Međimurske županije, gradovi i općine (ili njihove turističke zajednice) na području Međimurske županije u kojima su bili postavljeni punktovi (Čakovec, Orehovica, Prelog, Sveta Marija, Donja Dubrava, Goričan, Donji Kraljevec, Domašinec, Podturen, Mursko Središće, Sveti Martin na Muri, Štrigova, Gornji Mihaljevec, Lopatinec (Pleškovec) i Nedelišće, Pušćine i Macinec), Policijska uprava međimurska, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije i Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec bili su supokrovitelji. Manifestacija je bila dobro popraćena u svim lokalnim medijima.

Taj dan na punktovima i po trasi sudjeluje preko 100 volontera.

Jednodnevna manifestacija koja se održava u aprilu mjesecu svake godine u povodu Dana međimurske županije i obilježavanja Svjetskog dana zdravlja. Građani svih dobnih skupina oba spola uključuju se od 09,00 do 18,00 sati na jednom od 16 punktova-stajališta gdje dobivaju prigodnu diplomu. Prema svojim psihofizičkim mogućnostima odlučuju koju će dionicu proći. Na svakom punktu-stajalištu koji prođu dobivaju u diplomu prigodan pečat.

 

BICIKLIMA MEĐIMURSKIM PUTEVIMA BIMEP
Manifestacije | Sportske |
Info
 • Puni naziv: Međimurski savez sportske rekreacije Sport za sve
 • Adresa
 • TOME MASARYKA  24, Čakovec
 • Kontakt
 • Telefon
 • +385 40 310 082   
 • Web
 • Mssr-sportzasve.hr
 • E-mail
 • mssr@ck.t-com.hr
  Datum održavanja: travanj 2021.
  Mjesec održavanja: travanj

  Dodatne informacije