Gdje se nalazim: Početna Turistički paketi
Turistički paketiTrajanje: Od 1 do 8 dana
Opis programa:

Međimurje, najsjevernija regija Hrvatske, obiluje bogatim poljima i vinorodnim obroncima, a isto tako kulturnim nasljeđem i tradicijom koja se posebno njeguje u ovom kraju i svojom ljupkošću oduševljava svakog posjetitelja. Doživite i sami šarm ovog prekrasnog kraja. Obilaskom utvrde Zrinski saznat ćete kako je Međimurje došlo pod vlast grofovske obitelji Zrinski te kako se razvijalo kroz povijest bogatom legendama i zanimljivim pričama.

 

Cijena:
od Cijena na upit


  • Cijena uključuje
  • Plan i opis
  • Dodatna ponuda

Posjetite „cvetnjak med dvemi vodami“- malo Međimurje!

Međimurje, najsjevernija regija Hrvatske, obiluje bogatim poljima i vinorodnim obroncima, a isto tako kulturnim nasljeđem i tradicijom koja se posebno njeguje u ovom kraju i svojom ljupkošću oduševljava svakog posjetitelja. Obilaskom Starog grada Zrinski saznat ćete kako je Međimurje došlo pod vlast grofovske obitelji Zrinski te kako se razvijalo kroz povijest bogatom legendama i zanimljivim pričama. Doživite i sami šarm ovog prekrasnog kraja

Opustite se u najljepšim toplicama naše zemlje, uživajte u spoju termalnih voda i prekrasne prirode. Sigurni smo da ćete uživati u blagodatima međimurskih autohtonih eno i gastronomskih delicija, a osobito ukoliko ih konzumirate u toplini kutaka malih tradicionalno uređenih restorana i kušaonica, koje ćete otkriti u znatiželjnim lutanjima arheološkim, povijesnim, krajobraznim i etno putovima po Međimurju. 

Glavne aktivnosti / atrakcije:

  • upoznavanje Međimurja kroz bogato kulturno nasljeđe i očuvanu tradiciju; razgled Starog grada i Muzeja Zrinski, Pojsjetite Palaču turizma i razgledajte Eko Muzej Međimurje malo. Ekomuzej Međimurje malo, na inovativan i zanimljiv način  predstavlja kulturnu i prirodnu baštinu Međimurja. Svakako razgledajte "Matulov grunt" u Frkanovcu, Interpretacijski centar Med dvemi vodami u Križovcu, Centar Rudolf Steiner u Donjem Kraljevcu...
  • posjet ruralnim domaćinstvima i uživanje u eko proizvodima te međimurskim autohtonim eno i gastronomskim delicijama

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zagreb – Čakovec, 2. dan: Međimurska cesta tradicije, 3. dan: Štrigova – Lopatinec – Sveti Martin, 4. – 6. dan: Regionalni park Mura-Drava, 7. dan: Prelog – Donji Vidovec – Oporovec, 8. dan: Varaždin – Ludbreg – Zagreb. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć na obiteljskim gospodarstvima i u hotelima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji, autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Rezervaciju programa možete izvršiti u turističkoj agenciji Etno Art travel

ACCREDO centar
Hotel TERME SVETI MARTIN
Zbirka oldtimer vozila Selnica


Ostavite komentar
Vaš komentar će biti vidljiv po odobrenju moderatora komentara na portalu www.visitmedimurje.com

© 2013. Sva prava pridržana.