Gdje se nalazim: Početna Turistički paketi
Turistički paketi



Trajanje: 7 dana
Opis programa:

Upoznavanje prirodnih ljepota Međimurja ugodnom vožnjom biciklom; upoznavanje kulture i tradicije međimurskog kraja; posjet vinskim kušaonicama lokalnih vinara i uživanje u vinskim kapima. Najljepši način za istraživanje zelenog Međimurja smještenog u zagrljaju Mure i Drave i njegovih skrivenih, prelijepih kutaka, gajeva, šarenih livada i šumaraka koje je priroda stvorila za Vas, zasigurno je biciklom. Ovo prijevozno sredstvo omogućiti će Vam lagano krstarenje i razgledanje bez previše muka, uz mogućnost zaustavljanja gdje god to poželite. Odaberite izlet koji je u skladu s Vašim željama i fi  zičkim mogućnostima. Zabava je garantirana. Ovaj prekrasni kraj pun zelenila i prirodnih ljepota možete otkrivati samostalno, samo s kartom u džepu, ili se pak možete odlučiti za ugodnu vožnju u pratnji naših vodiča koji će Vas voditi u skrivene kutke te za predah povesti u vinske kušaonice kod naših vinara gdje ćete uživati u vinskim kapima. U svakom slučaju, sigurno ćete biti oduševljeni avanturom predivnim međimurskim krajem.

 

Cijena:
od Cijena na upit


  • Cijena uključuje
  • Plan i opis
  • Dodatna ponuda

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća:

1. – 3. dan:

Čakovec i Međimurje;

3. – 4. dan:

Zagorje: Lepoglava – Krapina – Kumrovec;

5. – 7. dan:

Podravina: Ludbreg – Koprivnica.

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 10 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima, kućama za odmor s dvije, tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji autobusom ili minibusom. Stručno vođenje moguće je na njemačkom, engleskom, španjolskom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.






Ostavite komentar
Vaš komentar će biti vidljiv po odobrenju moderatora komentara na portalu www.visitmedimurje.com

© 2013. Sva prava pridržana.