Gdje se nalazim: Početna Turistički paketi
Turistički paketiTrajanje: Od 3 do 7 dana
Opis programa:

Upoznavanje prirodnih ljepota Međimurja ugodnom vožnjom biciklom; upoznavanje kulture i tradicije međimurskog kraja; posjet vinskim kušaonicama lokalnih vinara i uživanje u vinskim kapima.Okupajte svoje lice u tirkiznoj Muri pa se ogledajte u plavetnilu dravskih ogledala. Razapnite bijela jedra na nepreglednoj površini dvaju oka – plavetnih jezera Drave. Spustite čonek da ga nose divlje murske i dravske vode pokraj ispirača zlata i fl  jojsara, splavara što se od davnina bore s rijekom, te bacite udicu na pitoresknom kutku gdje samo ljubavni zov jelena para tišinu jutra, a metulji – leptiri vam miluju kosu. Uživajte u čaroliji ovih rijetkih leptira, jednoj od devet najugroženijih podvrsta od kojih dvije, onaj livadni i zagasiti, od svibnja do kolovoza obitavaju na livadama košanicama uz potok Pleškovec u Bedekovićevim grabama, spomeniku prirode na listi baštine EU. Pokušajte fotografijom ovjekovječiti njihovu ljepotu. Udahnite hlada vozeći se biciklom i pješačeći kroz poučne staze murskih šuma prošaranih meandrima i rukavcima, što vrve od života koji se nadglasava s topotom mlina-vodenice i uživajte u svim ljepotama Međimurja.

 

 

Cijena:
od Cijena na upit


  • Cijena uključuje
  • Plan i opis
  • Dodatna ponuda

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća:

1. – 3. dan:

Čakovec i Međimurje;

3. – 4. dan:

Zagorje: Lepoglava – Krapina – Kumrovec;

5. – 7. dan:

Podravina: Ludbreg – Koprivnica.

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 10 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji autobusom ili minibusom. Stručno vođenje moguće je na njemačkom, engleskom, španjolskom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 


Ostavite komentar
Vaš komentar će biti vidljiv po odobrenju moderatora komentara na portalu www.visitmedimurje.com

© 2013. Sva prava pridržana.