Gdje se nalazim: Početna Turistički paketi
Turistički paketiTrajanje: Od 3 do 7 dana
Opis programa:

Sudjelovanje u kulinarskoj team building radionici „Z ranjglica međimurskih mamica“; kuhanje tradicionalnih jela Međimurja pod vodstvom vrsnog kuhara, služenje jela i dekoracija stola; uživanje u međimurskim specijalitetima.

Uživajte u blagodatima autohtonih eno i gastronomskih delicija našeg kraja koje Vam nudimo sa srcem, u toplini kutaka malih tradicionalno uređenih restorana i kušaonica, koje ćete naći u znatiželjnim lutanjima arheološkim, povijesnim, krajobraznim, sportsko-rekreacijskim i etno putovima našeg falačeca zemlje. Upoznajte slasti međimurskih delicija kuhajući u društvu prijatelja, kolega i profesionalnih kuhara. Pripremite kompletan meni od najmanje tri slijeda djelujući timski i ravnopravno bez obzira na vrsnost u kuhanju te sudjelujte ne samo u pripremi jela nego i u njegovom posluživanju i prigodnom dekoriranju stola. Uključite maštu i budite kreativni pri stvaranju tradicionalnih, ali i novih delicija međimurskog kraja te u dobrom društvu uživajte u njihovim okusima i pritom se izvrsno zabavljajući.

Cijena:
od Cijena na upit


  • Cijena uključuje
  • Plan i opis
  • Dodatna ponuda

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća:

1. – 3. dan:

Čakovec i Međimurje;

3. – 4. dan:

Zagorje: Lepoglava – Krapina – Kumrovec;

5. – 7. dan:

Podravina: Ludbreg – Koprivnica.

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 10 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji autobusom ili minibusom. Stručno vođenje moguće je na njemačkom, engleskom, španjolskom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 


Ostavite komentar
Vaš komentar će biti vidljiv po odobrenju moderatora komentara na portalu www.visitmedimurje.com

© 2013. Sva prava pridržana.