Gdje se nalazim: Početna Turistički paketi
Turistički paketiTrajanje: 2 sata
Opis programa:

Likovne radionice osmišljene su za djecu predškolskog i školskog uzrasta (od 4 do 16 godina). Teme će se odabirati putem unaprijed utvrđenih postupaka odabira motiva i ideja, primjenom odgovarajućih likovnih tehnika, načina rada, te uporabu odgovarajućih sredstava i pomagala. Glazba je dio naše svakidašnjice. Od takta, preko zvuka do melodije, Mali kreativci stiču za njih nova i posebno vrijedna znanja o glazbi. Maštu i kreativnost nadograđuju likovnim izražajem modeliranja u tijestu, glini i plastelinu. Modeliranje je također dobar način razvoja preciznosti, usklađenosti i ravnoteže. Individualnom ili grupnom izradom maketa i sličnih trodimenzionalnih izražaja djeca razvijaju smisao za prostor i orijentaciju. Mnoštvo prirodnih materijala koje se koristi u Likovnoj radionici omogućuje djeci upoznati se i približiti prirodi, te na kreativan način usvojiti znanje, dok mnoštvo pedagoški neoblikovanog materijala podiže svijest o važnosti ekologije i recikliranja.

Cijena:
od 25 kn za 2 sata


  • Cijena uključuje
  • Plan i opis
  • Dodatna ponuda

Zadaci;

Buđenje znatiželje i otkrivanje individualnih sklonosti prema likovnom izrazu jedan je od osnovnih zadataka, posebno kada je riječ o likovnom odgoju i edukaciji najmlađih. Likovnim radionicama, prilagođenim djeci predškolskog i školskog uzrasta nastojat ćemo – uvesti ih u svijet umjetnosti, pobuditi u svakom djetetu radost individualnog stvaranja i likovnog izražavanja.

Cijena radionice: od 25 kn za 2 puna sata

Glazbene radionice

Slušanjem glazbe djeca razvijaju svoj sluh i osjećaj za glazbu, pjevanjem se rješavaju moguće povučenosti i raste im samopouzdanje, a sviranjem usvajaju vještinu i znanje o taktovima, tonovima, melodiji, skladbi i naposlijetku o instrumentima.

Caraoke party: pjevajmo i zabavljajmo se!

Cijena radionice : od 15 kn za 1 puni sat


Ostavite komentar
Vaš komentar će biti vidljiv po odobrenju moderatora komentara na portalu www.visitmedimurje.com

© 2013. Sva prava pridržana.