OBJAVE
13.3.2023..
MEĐIMURJE JE PRVA REGIJA U HRVATSKOJ S PRESTIŽNOM NAGRADOM GREEN DESTINATIONS

MEĐIMURJE JE PRVA REGIJA U HRVATSKOJ S PRESTIŽNOM NAGRADOM GREEN DESTINATIONS

Nastojanja i dugogodišnji predan rad Međimurske županije i Turističke zajednice Međimurske županije na stvaranju sadržaja održivog turizma prepoznate su na svjetskoj razini te je na najvećem svjetskom turističkom sajmu u Berlinu Međimurje proglašeno Green Destinations regijom, te joj je dodijeljena srebrna oznaka Green Destinations. Time je Međimurje postala prva regija u Hrvatskoj i četvrta na svijetu koja je pristupila ovom certificiranju. 

Na najvećem svjetskom sajmu turizma ITB, Međimurskoj županiji dodijeljena je još jedna prestižna nagrada kojom je prepoznati trud, rad i zalaganje svih njenih stanovnika. Oznakom Green Destinations za održivost turizma, Međimurje je postala prva regija u Hrvatskoj koja je pristupila tom certificiranju, te uspješno zadovoljila zahtjevne kriterije. 

Certificiranje donosi niz dobrobiti od povećanja vidljivosti na turističkom tržištu, uvrštavanjem naših destinacija u svjetske vodiče i prezentacije na velikim turističkim sajmovima čim se jača konkurentnost , do razvijanja inovativnih ekoloških rješenja, postizanje nižih opretivnih troškova u turizmu te zadovoljnijih gostiju. 

 

OSTALE VIJESTI

© 2013. Sva prava pridržana.