OBJAVE
1.2.2024..
Međimurski fašnik u Čakovcu – trodnevno karnevalsko ludilo

Međimurski Fašnik u Čakovcu spreman je oduševiti sve ljubitelje tradicije i karnevalskog veselja tijekom trodnevnog slavlja koje će se održati od 9. do 11. veljače 2024. godine. Organizatori su pripremili bogat program koji će zadovoljiti sve uzraste i ukuse.

Prvi dan fašnika, 9. veljače, označit će jaslički fašnik s početkom u 16 sati. Mališani će imati priliku pokazati svoju kreativnost i maštovitost stvarajući tako simpatičan početak trodnevnog karnevalskog slavlja.

Drugi dan, 10. veljače, u 10 sati održat će se dječji fašnik, gdje će mali maškari pokazati svoje šarene kostime u veseloj povorci. U večernjim satima, točnije u 22 sata, očekuje nas fašnički plesnjak, gdje će se svi ljubitelji plesa i glazbe moći opustiti i zabaviti uz ritmove omiljenih hitova.

Vrhunac Međimurskog fašnika dogodit će se 11. veljače s početkom u 15 sati kada će se održati tradicijski fašnik. Glavna atrakcija bit će velika povorka koja će prolaziti središtem grada, a sudionici će se natjecati za titulu najbolje maskirane grupe. Nakon povorke, slijedi proglašenje pobjednika te fašnička fešta "Med maskama", na kojoj će tamburaški sastav Podrumari stvoriti nezaboravnu atmosferu.

Svi su pozvani da se pridruže ovom karnevalskom spektaklu te uživaju u bogatom i raznovrsnom programu koji će obogatiti zimske dane u Čakovcu.OSTALE VIJESTI

© 2013. Sva prava pridržana.